nu stiu de ce, dar totuși miroase a 212
si sufletul simte asta și fiecare celula din mine simte asta
o amintire plăpânda și trista se ridica sacadat prin puzderia de amintiri, am crezut ca am uitat.
ah.. ¨a uita¨ ce chestie frumoasa, de ce nu putem sa uitam?
și totuși miroase a 212.
romania, liceu, petreceri, chiuluri, tigari si cafele miros a 212
hai vino cu mine in timp si vei intelege de ce viata mea miroase a 212
plăcerea mea a rămas pe o strada întunecata, plăcerea mea a lăsat un parfum pe
care nu îl înțeleg, a lăsat o urma de satisfactie.
implinirea miroase a 212

(textul nu este recomandat celor care se plictisesc repede
dar mai ales celor care nu vad in spatele cuvintelor)


am ridicat iar privirea si am zambit iar si iar si iar .....
acum sunt, exist si traiesc sunt fericit si iubesc,
imi e frica totusi sa visez mai departe pt ca de obicei apare ceva si o sa farame visul cel visat.
de ce imi e Doamne frica sa traiesc
de mi-e doamne frica sa iubesc
oare sunt eu condamnat sa plang
Doamne eu vreau sa te sfidez, si te rog nu imi nesocotii cuvantul
caci drept e al tau copil si stamb ii destinul,
dar Doamne eu nu pe tine te sfidez
eu sfidez destinul Doamne


Cifra 3 - Simbolul echilibrului - Purtatorii cifrei 3 au ca menire in viata gasirea echilibrului interior si a armoniei, iar pentru obtinerea acestui lucru nu sunt dispusi sa faca nici cele mai mici compromisuri fata de propria persoana. In relatiile cu ceilalti, ca si cu ceilalti, daruiesc mult si vor sa primeasca mult. Accepta defectele si calitatile celor din jur, insa mai putin pe cele proprii. Sunt idealisti, dar pragmatici in acelasi timp. Au gratie, eleganta si usurinta in comunicare si in medierea relatiilor interumane. Pot face de aceea o cariera de succes in diplomatie sau in domeniul relatiilor publice. Alaturi de partener isi doresc afectivitate si tandrete, si nu neaparat pasiune si intensitate.


Rac (22.06-22.07)
Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor şi născocirilor.
Animalul sacru: lipitoarea
Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viaţă e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit şi mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-şi rezolve interesele. Zâmbeşte graţios, înşiră verzi şi uscate şi joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască şi slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de rataţi pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. Îşi iubeşte casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi ... În dragoste este adeptul romantismului siropos şi leşinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste şi şantaje sentimentale.
Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.
Pizza magică: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul


Sa te accepti pe tine insuti

Cand castigi, petrece: sarbatoarea unei victorii e un ritual important al trecerii. Aceasta victorie a costat momente grele, nopti de indoieli, nesfarsite zile de asteptare. Bucuria pentru un triumf face parte chiar din ritualul vietii. Sarbatorirea marcheaza finalul unei etape, desi oricat de incredibil ar parea, multi refuza de teama deceptiei. Cine face asta nu profita de cel mai frumos dar pe care ni-l face o victorie: INCREDEREA.

Trebuie ca, de cate ori e posibil, sa sarbatorim micile victorii de ieri, oricat de nesemnificative ar parea. Maine, o noua lupta se zareste, si ne va solicita atentie si efort: amintirea unui succes ne face mai puternici pentru urmatoarea batalie.

Accepta ca meriti tot ce e mai bun. Cand iti vei face testamentul vei observa cu stupoarea ca tu nu vei fi inclus in acel testament: totul va fi al celorlalti. Trateaza-te cu mai multa generozitate.

Accepta ca iti meriti darul. Incearca sa iti amintesti de cate ori in viata ai trait un moment si te-ai gandit la altul, stresandu-te cu lucruti care aveau zile si ore exacte cand trebuiau traite. Fiecare minut al vietii trebuie sa aiba binecuvantarea lui, iar tu trebuie sa te concentrezi numai asupra lui.

Acceptati harul. Daca astazi sunt in stare sa judec corect si sa te ajut, se intampla pentru ca tu ai crezut ca pot sa o fac.

Horia-Stefan Pilat


1. Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el,pe care scrie: E gratis, il vrei, ia-l acasa.
4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el.A realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta.
Asa ca a decis sa schimbe cartonul : Frigider de vanzare cu 100 ron.
A doua zi cineva la furat!
Ei traiesc printre noi!!!!

2. Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat :"Uite o pasare moarta!"..cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : "unde,unde?"
Ei traiesc printre noi!!!

3. Cand se uita la o casa,fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul,el a explicat ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat "Soarele rasare in nord?" Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp,ea a dat din cap si a zis: "Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea"
Ei traiesc printre noi!!!

4. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers.
Ei traiesc printre noi!!!

5. Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Ea il tine in portbagaj.
Ei traiesc printre noi!!!

6. Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas,de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis "Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?". A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul...
Ei traiesc printre noi!!!

7. Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. "Acum" m-a intrebat ea :"A ajuns avionul dumneavoastra?"
(Eu lucrez cu astfel de oameni)
Ei traiesc printre noi!!!

8. Cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: "Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii.
Da, Ei traiesc printre noi!!!
Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!!




Mda mai .... hai sa dau vina pe marijuana si sa zic ca de la ea sunt confuz si asa mai departe ...
cum as putea eu sa ii spun unui bun prieten ca ma calca pe nervi cu lipsa lui de modestie si mai ales ma streseaza aparentele astea la el.
eu inteleg ca te'ai pus bine acolo unde esti.. esti diferit ca deștept nu esti, si esti genul care se p.sha contra vântului, dar de ce puii mei de gasca albastra te porti cu mine de parca eu sunt un pulete lipsit de cultura.... mama masii de modestie :))
eu inteleg ca nu esti sobolanul ala de laborator lipsit de personalitate care nu vrea sa faca labirintul din experiment dar hai sa fim serioși .. ce te costa sa fi si tu un om ca toti oamenii?
daca toti sunt asa de ce vrei sa fi tu altfel?... esti original... esti pe dracu ..... ai grija ca nici eu nu iti mai suport superioritatea asta intelectuala
(vezi cazul altei destepte care a elaborat teoria filozofica a carnatului de 10 cm)



mai sus este o poza cu mine si elena cand eram pe la alina si faceam clatite... bun... nimic nou sub soare... dar daca te uiti mai bine ai sa observi un mic mare gigantic amanunt... elena este slaba
deci mandy s'a ingrasat ...
intrebarea este oare de s'a ingrasat elena ... a vrut? sau s'a intampla?
sa punem in balanta prima ipoteaza, de sa vrea sa se ingrase ... pai e logic sa ii creasca balcoanele...
cum se poate intampla asa ceva.... pai asta stie profu de fizica .. si rezultatul HSDN .... sunci si falci si nici decum balcoane cum spera ea :)
bun ideea e alta
- idioata gandirea ai fai fumeie daca tu uiti ce prietenie ne'a legat pe toti 3 (eu ea si alina) daca te pretezi la 10 cm de carnat .... :







este pt tine >:D<