Aseara am auzit o vorba tare interesanta, tipica pt comunitatea gay din Romania.
Toti am vrea ca partenerul din seara asta sa fie primul in patul nostru

Poate ca aceasta afirmatie are valente de fetita cu codite (o fetita proasta) dar daca suntem sinceri cu noi o sa vedem ca toti ne-am fi dorit ca prima data sa fie ceva special. De multe ori acest ceva special se rezuma la un sex banal cu un necunoscut ¨bun¨ agatat prin cluburi de genul.
Ce e cu adevarat trist este ca la un moment dat o sa intalnesti persoana cu care o sa vrei sa iti petreci o gramada de timp, si sa iti doresti ca acea persoana sa fie prima in patul tau...

Iti fura inima si parca o sa vrei sa fie cel care sa iti fure si .... inocenta (sa ii spunem asa generic
ca numai inocenta nu zace in capatanile noastre).
Dar.. Surpriza.... inocenta e data in urmarire generala de ceva timp si nici macar Interpolul nu
reuseste sa ti-o gaseasca.
Nu sunt eu usa de biserica :)) .... dar totusi :P

Nimanui nu ii convine sa se indragosteasca de cineva atat de uzat, cand te gandesti ca traiesti intr-o comunitate gay putin deosebita (spun "deosebita" pentru ca dupa ce ca suntem prin definitie niste cocote pitzipoance dornice de o mica barfa, prin creatie mai suntem si romani, o natie care nu stie nimic alceva in vremurile astea, decat sa invidieze si sa carcoteasca) (cam lunga paranteza :D).

In fine nu incerc sa ma opun sistemului ¨purple¨, queens sau soho ..nu ca as avea ceva cu cluburile astea (ador soho), dar trebuie sa ne gandim ca a fi gay nu inseamna ce tragi pe scula si ce bagi in gura. Daca iubesti un barbat si nu o femei asta nu inseamna ca toti cu nadragi iti sunt dragi.
Asa ca mai draga fi barbata nu vampa :D


1 comentarii:

oana marica spunea... decembrie 12, 2009 10:43 p.m.

si ce-i care n-au....ce sa dea??:)))))

Trimiteți un comentariu