Cele 3 Ipostaze ale Barbatului


NECASATORIT



CASATORIT


DIVORTAT




AVETI NELAMURIRI?



acum ceva zile m'am dotat cu un nou aparat foto asa am redescoperit pasiunea pt fotografie, fac poze de amator pt ca (inca) nu am cunostinte indeajuns de multe.... dar toate vin cu timpul
de aceea m'am hotarat sa pun pe blog cateva din fotografiile ca imi plac.







Un pictor român, lăudat de critici de artă spanioli
de Georgiana Stroie in data de 15 Noiembrie, 2009 - 13:34
Irinel Nicolescu a expus pentru prima dată la Madrid

Artistul român Irinel Nicolesco a expus pentru prima dată în capitala Spaniei, tablourile sale din seria “Zapping”, alături de pahare, vaze şi veioze pictate de el, cu motive florale.

La prima sa expoziţie în Madrid, pictorul român Irinel Nicolesco a impresionat criticii şi consilierii de artă spanioli. Noaptea trecută, a avut loc în Galeriile Nicole Blanco din capitala Spaniei, vernisajul expoziţiei “Zapping”.

Artistul român a expus 12 tablouri şi mai multe obiecte pictate de el, printre care pahare, vaze şi veioze. La vernisaj au fost prezenţi critici de artă, artişti plastici, reprezentanţi ai revistelor de cultură din Spania şi vice-consulul României la Madrid, Ciprian Bălţoiu.

La deschiderea evenimentului au luat cuvântul consilierul de artă, Antonio Calderon de Jesus, filosoful şi criticul de artă Hector Martinez Sanz, promotorul cultural Florin Bârsan şi directorul revistei "Niram Art Magazine", Fabianni Belemuski.

“Pictez tot ce îmi cade în mâini. Arta este un stil de viaţă pentru mine”, a declarat artistul. “Lucrările lui Irinel Nicolesco sunt foarte diferite de cele pe care le-am văzut până acum. Mulţi dintre artiştii români introduc în tablourile lor elemente din arta tradiţională românească. Irinel Nicolesco are un stil propriu, original”, a declarat Antonio Calderon.

“Artistul român a “umplut” vasele de cristal cu flori pictate într-un stil unic. Nicolesco rupe schemele cu care ne obişnuiseră majoritatea pictorilor români, care combină arta tradiţională cu cea contemporană”, a afirmat Hector Martinez Sanz. Lucrările lui Irinel Nicolesco vor rămâne expus până sâmbăta viitoare în Galeriile Nicole Blanco.

sursa : Adevarul


Mircea - Irinel Nicolesco
http://www.myspace.com/nicolesco



Mis Cuadros

Mircea - Irinel Nicolesco


Diseño en vidrio

Mircea - Irinel Nicolesco


Si e noiembrie, e 8.
E ziua mea si astept,
Eu sunt aici si privesc cum vantul bate.

Acum nu mai scutura stejarul Romaniei
El doar ingroapa in nisip de Mediterana
....veselia

Am uitat eu? sau m'au uitat ei?
Traiesc sau am murit,ei?
Si aici bate vantul,
Scutura frunzele de palmier, rupe,misca si omoara.

Dar e 6 dimineata iar eu tot treaz sunt.
Poate ca trebuie sa plec acasa prin vantul asta nebun...
Vant nebun! nici macar nu te numesti Crivat.


Sf. Arhangheli Mihail Gavril si Rafael




Aseara am auzit o vorba tare interesanta, tipica pt comunitatea gay din Romania.
Toti am vrea ca partenerul din seara asta sa fie primul in patul nostru

Poate ca aceasta afirmatie are valente de fetita cu codite (o fetita proasta) dar daca suntem sinceri cu noi o sa vedem ca toti ne-am fi dorit ca prima data sa fie ceva special. De multe ori acest ceva special se rezuma la un sex banal cu un necunoscut ¨bun¨ agatat prin cluburi de genul.
Ce e cu adevarat trist este ca la un moment dat o sa intalnesti persoana cu care o sa vrei sa iti petreci o gramada de timp, si sa iti doresti ca acea persoana sa fie prima in patul tau...

Iti fura inima si parca o sa vrei sa fie cel care sa iti fure si .... inocenta (sa ii spunem asa generic
ca numai inocenta nu zace in capatanile noastre).
Dar.. Surpriza.... inocenta e data in urmarire generala de ceva timp si nici macar Interpolul nu
reuseste sa ti-o gaseasca.
Nu sunt eu usa de biserica :)) .... dar totusi :P

Nimanui nu ii convine sa se indragosteasca de cineva atat de uzat, cand te gandesti ca traiesti intr-o comunitate gay putin deosebita (spun "deosebita" pentru ca dupa ce ca suntem prin definitie niste cocote pitzipoance dornice de o mica barfa, prin creatie mai suntem si romani, o natie care nu stie nimic alceva in vremurile astea, decat sa invidieze si sa carcoteasca) (cam lunga paranteza :D).

In fine nu incerc sa ma opun sistemului ¨purple¨, queens sau soho ..nu ca as avea ceva cu cluburile astea (ador soho), dar trebuie sa ne gandim ca a fi gay nu inseamna ce tragi pe scula si ce bagi in gura. Daca iubesti un barbat si nu o femei asta nu inseamna ca toti cu nadragi iti sunt dragi.
Asa ca mai draga fi barbata nu vampa :D


acum cateva zile am vizionat un serial din Merlin (sezonul 2 ep6) am ramas profun impresionat, asa ca am extras cateva clipuri care m'au facut sa rad cu o pofta ce imi lipsea de cateva zile.


Pentru inceput va prezint gusturile (gesturile) unei adevarate lady




mama vitrega in dormitorul conjugal...............




când totuși dragostea este oarba ........




si momentul in care cineva pune piciorul in prag....



the end
o moarte fericita si sonora :P